Ten geleide - Randeraad, Nico; Roosen, Joris (Studies over de sociaaleconomische geschiedenis van Limburg, 2022)
Deze editie van het Jaarboek zoekt de ruimte. Verschillende bijdragen focussen op onderwerpen met een uitgesproken ruimtelijk of landschappelijk karakter. Verder komen aan bod: de geweerfabriek van Petrus Regout, de Franciscus Xaveriusvereniging in Sittard en Glasatelier Flos uit Steyl. Het fotokatern illustreert de geschiedenis van vijftig jaar COC Limburg.