25 jaar welzijnswerk voor bejaarden in Limburg - Kreukels, Loek (Studies over de sociaaleconomische geschiedenis van Limburg, 1980)
Bij gelegenheid van het jubileum van de Provinciale Raad voor het Bejaardenbeleid bestudeerde Loek Kreukels vijfentwintig jaar bejaardenbeleid in Limburg en trachtte de meest fundamentele vraagstukken, waarmee de overheid in Limburg gedurende vele jaren op het terrein van de bejaardenzorg te maken heeft gehad, op te sporen.