Limburgs biografisch repertorium, aflevering II - Kellens, M.; Dorren, H.; Bloemen-Van der Grinten, M. (Studies over de sociaaleconomische geschiedenis van Limburg, 1989)
Tweede korte aflevering van het Limburgs Biografisch Repertorium met een selectie van tien biografieën, t.w. Adams, Beatrix van Valkenburg, Bury, Delruelle, Heylerhoff, Pélerin-Chrouet, Reubsaet, Streignart, Strouven.