Limburgs biografisch repertorium, aflevering III - Vandevelde, S.; Rutten, W.J.M.J. (Willibrord); Smets, L. (Studies over de sociaaleconomische geschiedenis van Limburg, 1990)
Het Limburgs Biografisch Repertorium wordt ten derde male voortgezet. Ditmaal worden 23 korte biografische signalementen gepubliceerd.